ir. Frans van den Hout

Architect | Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU in Eindhoven. Werkte vervolgens bij diverse architectenbureaus in Den Haag en Rotterdam. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam, en is momenteel lid van het Kwaliteitsteam 'De Contreie' in Oosterhout en architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit binnen de gemeente Roosendaal.

ir. Arno Kolen

Architect | Directie
Studeerde bouwkunde aan de TU in Eindhoven. Werkte als projectleider en architect bij verschillende organisaties. Heeft deeltijd gedoceerd aan de Academie St. Joost te Breda en de Academie voor Architectuur en Stedenbouw te Tilburg, en was tevens gastdocent aan de TU Eindhoven. Was tot 2018 6 jaar architect-lid van de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit van Breda en is momenteel Stadsbouwmeester van Tiel.

ing. Miel Steeghs MArch.

Architect | Projectleider

Studeerde zowel aan de HTS als aan de Fontys Academie voor Architectuur & Stedenbouw te Tilburg´╗┐. Miel is reeds vele jaren werkzaam binnen ons bureau als architect en projectleider. Een allround ontwerper en bouwkundige, en tevens aanspreekpunt voor veel van onze opdrachtgevers.

Burcu Coninx

Architect i.o.
Burcu Coninx studeert aan de Fontys Academie voor Architectuur & Stedenbouw (AAS) te Tilburg´╗┐.´╗┐ Als onderdeel van deze duale opleiding is zij werkzaam binnen ons bureau.

Robin van Tilburg

Stagiair
Robin studeert Bouwkunde aan het Koning Willem I College te Den Bosch, en loopt stage binnen ons bureau.

Wilhelminapark 18 5041 EB Tilburg T. 013 4681070 info@charcoal.nl www.charcoal.nl